Vrolijke Gasten Photobooths
04/03/2024
1 min

Een photobooth op je feest?

04/03/2024
1 min

Een photobooth zorgt altijd voor de nodige hilariteit. En wie wil er nou geen Vrolijke Gasten op zijn/haar feest? In dit artikel een aantal overwegingen waarom je WEL zou moeten kiezen voor een photobooth op je huwelijksfeest!

  1. Het is superleuk vermaak en het brengt mensen bij elkaar! Gasten gaan in allerlei wisselende samenstellingen op de foto. Het is ook een leuke ijsbreker: 'kom we gaan even een foto maken samen'. Gasten houden een super leuke herinnering over aan je feest!

  2. Het is ongedwongen! Je gasten kunnen helemaal los gaan. En of zou nou één, twee, drie of vier keer op de foto gaan, dat maakt helemaal niets uit. Met uitzondering van onze VolkswagenT2 bus en de Retro Caravan - daar zijn we heel zuinig op - is er geen begeleiding bij de photobooth.

  3. Mooie herinneringen. Uit elke photobooth komen één of meerdere printjes. Gasten nemen dit printje mee naar huis en hangen het op. Zo blijft de herinnering aan jullie feest nog lang levend. Goed om te weten! Bij al onze photobooths sturen we je naderhand een linkje zodat je alle gemaakte foto's kunt bekijken en downloaden!

  4. Het is persoonlijk! De opmaak van de fotostrip kun je helemaal om maat laten maken. Met dezelfde kenmerken en/of het lettertype als bijvoorbeeld je trouwkaart! Dat is super uniek.

  5. Gebruik het ook als gastenboek! Vraag bij binnenkomst of alle gasten alvast één keer op de foto gaan. Bij de meeste photobooths komen er namelijk twee identieke stripjes uit. Laat 1 stripje in het gastenboek plakken en vraag of je gasten er iets leuks bij schrijven. Wij kunnen hiervoor een host leveren maar dit kun je ook aan je ceremoniemeester overlaten.

  6. Als bedankje! Bij de meeste photobooths komen er twee identieke stripjes uit. Zet daarop tekst zoals: 'Wat leuk dat je er was' en je hoeft niet meer na te denken over een apart kadootje.