Duurzaam Trouwen - Arnhem

Zaterdag 28 januari 2023 / 11.00-17.00

Nederlands Openluchtmuseum, Hoeferlaan 4, 6816 SG Arnhem
Loods Goes, de Trouwtram, de Hanekamp én het Zeeuws Kerkje

Het leukste trouw inspiratie evenement van Nederland!

Gratis entree
Fairtrade Goodie Bag
Kinderopvang
Rondleiding door het park
Live muziek

11.00 Deuren openTrouwen in het OpenluchtmuseumRuim twintig toffe trouwbranche leveranciers waaronder twee bruidsmodezakenLive muziek door Yvonne en LesleyGratis kinderopvang door de IJsselnanniesRondleidingen met bezoek aan de Trouwtram en het Zeeuws Kerkje en de Hanekamp 17.00 Einde
De rondleidingen starten bij Loods Goes, hierna worden de Hanekamp en het Zeeuws Kerkje bezocht. Bij het Zeeuws Kerkje stappen de deelnemers in de Trouwtram om een ronde door het museum te maken. We stappen uit bij halte Erven om de Kasteelboerderij te bezoeken. Update 21-12-2022: alle rondleidingen zijn inmiddels volgeboekt, het is niet meer mogelijk om hieraan deel te nemen. 
Voor de eerste 100 bruidsparen hebben we een katoenen goodie bag (Fairtrade en GOTS gecertificeerd). Bij je aanmelding kun je aangeven of je wel of geen goodie bag wilt ontvangen. Zo maken we exact het juiste aantal zonder iets weg te hoeven gooien. Update 9-01-2023: alle goodie bags zijn inmiddels vergeven. Het is niet meer mogelijk om deze te bestellen. 
Cecile Flora van Ciel Flora: "We willen graag iets speciaals dragen op onze bruiloft! Maar heel eerlijk, een trouwjurk kopen waar meters stof in verwerkt wordt, om maar één dag te dragen? Niet echt duurzaam uiteraard, maar toch willen en doen we het! Precies om deze reden bestaat Ciel Flora. Wij zorgen ervoor dat je toch een verantwoorde keuze kan maken. Ciel Flora heeft een unieke collectie authentieke vintage  trouwjurken en verschillende duurzaam geproduceerde nieuwe collecties, waarmee je altijd een statement maakt op je bruiloft. Je kiest gegarandeerd voor een eco-vriendelijke en op ethisch verantwoorde wijze geproduceerde bruidsoutfit!"

null

YourWeddingPhotos

null

Vrolijke Gasten Photobooths

Nederlands Openluchtmuseum

Nederlands Openluchtmuseum

null

Ja ik lach - Photoboots

null

Made by Char Fotografie

groen logo met tekst duurzaam trouwen

Duurzaam Trouwen

2ImpressU

2ImpressU Bruidsmode

Girls of Honour

Girls of Honour

null

Lennart Sieraadontwerp

null

Vivre l’amour – leef de liefde!

null

Liefs van Lies - wedding & events

null

Lauren Marijnissen (aftermovie)

null

Piazza di Moda

null

Rosalie Design Studio

Ciel Flora

Ciel Flora - Duurzame en vintage bruidsboetiek

null

Mike Hobelman Fotografie

null

Trash'ure Taarten

null

Ready to Be Suited

null

IJsselnannies

null

TeBe Evenementen Service

null

De Stralende Bruid

null

Armoise Jewelry

null

Fotografie Natuurlijk

Zaterdag 28 januari 2023 / 11.00-17.00

Nederlands Openluchtmuseum, Hoeferlaan 4, 6816 SG Arnhem

Het leukste trouw inspiratie evenement van Nederland!

Waar kan ik jullie vinden in het Openluchtmuseum?

Je kunt je melden bij de hoofdingang van het Openluchtmuseum. In het ontvangstgebouw scannen we je ticket en zullen we je vertellen waar je moet zijn.

Moet ik ook een kaartje voor het museum hebben?

Het Openluchtmuseum is tijdens ons event gesloten en niet voor publiek toegankelijk. Je hoeft geen ticket voor het museum aan te schaffen. Je ticket voor ons event en/of de Open Toptrouwlocatie Route geeft je toegang tot het park.

Kan ik ook in het Openluchtmuseum trouwen en een feest geven?

Ja dat kan! Elk jaar zijn er tientallen bruiloften. De gastvrouwen van het Openluchtmuseum vertellen je er graag meer over.

Ik heb mij al opgegeven via de Open Toptrouwlocatie Route....

Ook met een registratie via de Open Toptrouwlocatie Route ben je van harte welkom bij dit event. Je hebt dan alleen geen recht op additionele vouchers en de goodie bag. Wil je daar wel gebruik van maken dan kun je je via deze site nog een keer gratis registreren.

Kan ik nog mee met de rondleiding?

De rondleidingen zaten vrij snel na het openen van de inschrijvingen vol. Het museum heeft helaas geen capaciteit voor additionele rondleidingen op de dag van ons event. Uiteraard ben je gewoon welkom bij de exposanten in Loods Goes. Voor het maken van een persoonlijke rondleiding, buiten ons evenement om, kun je contact opnemen met het museum.

Moet ik betalen voor het parkeren?

Ja, parkeren met de auto bij het museum is betaald. Het tarief is €7,- Bij de entree kun je een parkeerkaart aanschaffen. Je fiets kun je gratis stallen.

Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem is dé bijzondere trouwlocatie voor je huwelijksdag. Van huwelijksplechtigheid in het Zeeuwse Kerkje, een ritje in de Trouwtram tot een spectaculair feest.
Via deze website en onze trouw inspiratie evenementen geven wij je graag duurzame inspiratie voor de mooiste dag van je leven. Maar wat is duurzaam nou eigenlijk? Voor ons is dat proberen om bij alles wat we doen minder belastend te zijn voor milieu, mens en dier. Ons doel is bereikt als we aanstaande bruidsparen na kunnen laten denken over meer duurzame keuzes rondom hun huwelijksdag, op welke manier en hoe klein of groot dan ook.