Meedoen?

Op onze trouw inspiratie evenementen kom je in contact met bruidsparen met concrete trouwplannen. Het is ook een ideale gelegenheid om je reeds bestaande klanten uit te nodigen. Op al onze evenementen hebben we programma onderdelen waardoor de bezoekers langere tijd op de beursvloer verblijven. 


2024
Zondag 21 januari 2024 - Arnhem / Nederlands Openluchtmuseum;
Zondag 11 februari 2024 - Bathmen / Boode in Bathmen;
Zondag 17 maart 2024 - Hengelo OV / Wapen van Beckum;
Zaterdag 9 november 2024 - XL Editie Deventer / Lebuineskerk.

De ideale exposant.

Je bent als ondernemer werkzaam in de trouwbranche. Je bent actief in de regio Oost Nederland. Je een link met duurzaamheid, hoe groot of hoe klein dan ook. Ook buiten de trouw inspiratie evenementen werk je samen met andere exposanten, onder andere door het actief doorverwijzen van bruidsparen en/of door gebruik te maken van elkaars diensten. Herken jij je in dit profiel? Neem dan contact op met Marlene Haage via marlene@yourweddingphotos.eu of via het telefoonnummer: 06 24 22 91 90


Duurzaamheid, hoe doen anderen dat:
Bruidsfotograaf Peter Lammers: "Omdat wij in Deventer wonen focussen wij alleen nog maar op bruiloften in Oost Nederland. Natuurlijk laten we een bruiloft in Amsterdam niet lopen, maar onze marketing en communicatie is niet op dat gebied gericht. Dat scheelt veel (reis)tijd en kilometers voor zowel de bruidsparen als mijzelf. Door meer regionaal te werken kan ik ook de contacten met andere trouwbranche leveranciers bestendigen. Sinds 2022 voeren we daarnaast geen (kunst)leren album omslagen meer in ons assortiment. 

Ja, wij willen meedoen! 

Wil je je direct aanmelden als exposant voor één van onze evenementen? Vul dit formulier in en we nemen op hele korte termijn contact met je op. Heb je vragen? Neem dan contact op met Marlene Haage via marlene@yourweddingphotos.eu of via het telefoonnummer: 06 24 22 91 90

Mailinglijst

Wil je op de hoogte worden gehouden van onze trouw inspiratie evenementen? Laat dan via onderstaand formulier je gegevens achter. We zetten je dan op onze mailinglijst én zullen even contact met je opnemen. Je krijgt als eerste de mogelijkheid om je aan te melden als exposant voor onze (nieuwe) evenementen. Afmelden van deze lijst kan altijd met één druk op de knop. 


Aanmelden voor de mailinglijst:

Over onze bezoekers.

Onze evenementen worden altijd bezocht door honderden bezoekers. De regionale betrokkenheid is zeer hoog, meer dan 50% van de bezoekers komen uit de directe omgeving van onze evenementen.


Hieronder een grafiek van de XL editie in Apeldoorn van 2022. 


Hieronder een grafiek van de editie in Arnhem van 2023. 

null

Tips voor deelname aan een evenement.

  • Begin tijdig met het opbouwen van je stand, dat geeft je ook gelegenheid om met andere exposanten kennis te maken.
  • Leuke items in de goodie bag hebben een veel langere attentiewaarde. Zorg dus voor iets dat echt de aandacht trekt. 
  • Zorg voor minimaal twee personen die de bezoekers te woord kunnen staan.
  • Verzamel eventueel contactgegevens van geïnteresseerde bezoekers en zorg voor een follow up na het evenement.